JAVNI KONKURS ZA SOLARNE PANELE OTVOREN DO 21. NOVEMBRA

352

Kladovo je među opštinama koje sprovode mere energetske sanacije subvencionišući nekoliko utvrđenih mera energetske efikasnosti. U toku je konkurs za postavljanje solarnih panela, ugradnju kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote.

Nakon Javnog konkursa za dodelu bespovratnih sredstava krajnjim korisnicima za energetsku sanaciju porodičnih kuća i stanova koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode na teritoriji opštine Kladovo za 2022. godinu, Opštinsko veće je donelo odluku o raspisivanju novog javnog konkursa.

Reč je o konkursu za učešće domaćinstava u sprovođenju mere energetske sanacije ugradnjom solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote na teritoriji opštine Kladovo. Ovaj Javni konkurs otvoren je do ponedeljka, 21. novembra, do 15 časova.

Foto Pixbay

Prethodni članakAGENCIJA ZA PRIVREDNE REGISTRE POČINJE DA VODI REGISTAR USTANOVA KULTURE
Naredni članakRADOVI NA KOMUNALNOJ INFRASTRUKTURI ŠIROM OPŠTINE KLADOVO