PRIJAVLJIVANJE ZA PENZIONERSKE KARTICE U KLADOVSKOJ FILIJALI PIO FONDA

417

U Filijali PIO Fonda u Kladovu u toku je prijavljivanje za penzionerske kartice. Šalteri, do kraja marta, produženo rade.

Cilj ovog projekta je da se poboljša životni standard najstarije kategorije stanovništva. Kartice omogućavaju dvostruke popuste pri kupovini u supermarketima, veleprodajama, maloprodajama, salonima.

Rok za prijavljivanje nije ograničen, ali one mogu da se koriste tek od 1. oktobra. Osim starosnih, invalidskih i porodičnih penzionera, pravo na kartice imaju korisnici novčanih naknada za pomoć i negu drugog lica i za telesno oštećenje, osobe sa privremenim naknadama po osnovu druge i treće kategorije invalidnosti, kao i privremeno nezaposlene osobe i invalidna deca.

„S obzirom na situaciju podružili smo radno vreme šaltera u Kladovu, ali i u Majdanpeku, Boru i Negotinu do 31.marta od osam do 18 sati. Penzioneri iz ostalih gradova Borskog okruga nemaju potrebe da dolaze u Bor“, rekla je Milica Lakićević, direktor RF PIO u Boru.

Osim u filijalama, penzioneri mogu da se prijavljuju elektronskim putem na sajtu Fonda PIO. Lokalna samouprava prijavljivanje je omogućila i na šalterima uslužnog centra u zgradi opštine Kladovo, od 7 do 15 časova.

Prethodni članakPROBNI ZAVRŠNI ISPIT ZA OSMAKE 24. I 25. MARTA
Naredni članakDODELA BUDŽETSKIH SREDSTAVA CRKVAMA I VERSKIM ZAJEDNICAMA U KLADOVU