URUČENE NAGRADE NAJAKTIVNIJIM ČITAOCIMA

276

Biblioteka „Centar za kulturu“ Kladovo knjigama je nagradila svoje najaktivnije čitaoce koji su u 2022. godini pročitali najviše naslova.

Tamara Šepecanović iz Kladova najaktivniji je čitalac u kategoriji odraslih. Ona je u protekloj godini pročitala 155 naslova. U kategoriji dece nagrađeni su Danka Mišić iz Kladova sa 126 pozajmljenih naslova, Katarina Klencovljević iz Kladova koja je pročitala 113 knjiga i Milutin Klencovljević iz Kladova sa 108 knjiga. U kategoriji korisnika Bibliobusa Marija Radanović iz Kostola preuzela je 98 knjiga i Aleks Đorđišanović iz Rtkova 70. Biblioteka „Centar za kulturu“ nagradila je i osamdesetsedmogodišnjeg Ljubomira Suhaneka kao najstarijeg čitaoca. U kategoriji najmlađi čitaoc, nagrađeni su trogodišnjaci Matea Spasojević, Petra Marinković i Aleksandar Đorđević.

Zahvalnice su uručene i čitaocima: Iliji Markoviću, Danijeli Jovanović, Aniti Čuperkić i Jasminu Šehmujoviću u kategoriji odraslih, Milošu Dumitraškoviću i Sofiji Jozić u kategoriji dece i Jovani Grujić, Neveni Buzganović i Jovanu Praliću u kategoriji korisnika Bibliobusa koji redovno obilazi 12 kladovskih sela.

Prethodni članakMAJKAMA 20.000 EVRA OD DRŽAVE ZA PRVI STAN
Naredni članakOTVORENA IZLOŽBA „PAUL CELAN: MEĐU REČIMA“