ZAKAZANA 15. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE

423

Sednica Skupštine opštine Kladovo, 15. po redu, biće održana u ponedeljak 25. septembra. Sednica će se održati u sali za sastanke Skupštine opštine sa početkom u 11 časova.

Na dnevnom redu naći će se Odluka o usvajanju Izveštaja o izvršenju Odluke o budžetu opštine za period od 1. januara do 30. juna 2023. godine; predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o budžetu opštine Kladovo za ovu godinu; predlog Zaključka o davanju saglasnosti na Odluku Nadzornog odbora JP „Jedinstvo“ o usvajanju Izveštaja o radu sa finansijskim izveštajem za minulu godinu.

Odbornici će razmatrati predlog Odluke o izmeni Odluke o dodeli isključivog prava JP „Kominalac“za obavljanje delatnosti pružanja usluga na koje se Zakon o javnim nabavkama ne primenjuje; predlog Odluke o dodeljivanju isključivog prava Društva sa ograničenom odgovornošću „Zoohigijena i veterina“ za obavljanje delatnosti pružanja usluga na koje se zakon o javnim nabavkama ne primenjuje.

Na dnevnom redu su predlog Odluke o dopuni Odluke o obrazovanju opštinskog štaba za vanredne situacije; predlog Odluke o odeđivanju korisnika prostora na javnoj površini za privremeno postavljanje manjih montažnih objekata; predlog Odluke o pokretanju postupka otuđenja neizgrađenoh građevinskog zemljišta iz javne svojine opštine Kladovo putem javnog nadmetanja u Velikoj Vrbici i Vajugi, predlog Odluke o prestanku funkcije nekategorisanog puta u Grabovici.

Na septembarskoj sednici lokalnog parlamenta su i predlog Rešenja o imenovanju članova Upravnog odbora PU „Neven“; predlog Rešenja o imenovanju stručnog tima za davanje koncesije za linijski prevoz putnika u prigradskom saobraćaju na teritoriji opštine Kladovo; predlog Rešenja o izmeni rešenja o imenovanju stručnog tima za davanje koncesije za finansiranje, rekonstrukciju i upravljanje u kamp naselju Brza Palanka; predlog Rešenja o izmeni rešenja o izboru članova Lokalnog saveta za zapošljavanje i predlog Rešenja o razrešenju i imenovanju članova Školskog odbora OŠ „Vuk Karadžić“.

Prethodni članakDANAS SE SLAVI MALA GOSPOJINA /VIDEO/
Naredni članakTURISTIČKA PONUDA ISTOČNE SRBIJE PREDSTAVLJENA U SOFIJI